Vedere exterior a salii de evenimente
20.05.2020

Alegeti fotograful de nunta potrivit?

fotograf nunta
Stiti care este cel mai pretios cadou pe care îl veti primi în ziua nuntii? O masina… masina timpului! O veti putea folosi ori de cite ori veti avea nevoie sa retraiti sentimentele din ziua nuntii voastre. Atunci cind veti trece prin momentele dificile din viata de familie sau atunci cind veti povesti copiilor si nepotilor povestea dragostei voastre va trebui doar sa priviti fotografiile. Da, fotografiile va pot coplesi cu emotii, însa cu o singura conditie: sa fie facute de un fotograf talentat. Cum sa faceti o alegere corecta? In acest articol vom încerca sa va ajutam.
Rolul fotografului este nu doar sa documenteze amintirile din ziua nuntii, ci sa creeze o poveste unica. Ce o face unica? Detaliile. Totul: de la accesoriile pentru par pina la decorul restaurantului in Chisinau, imortalizat în imagini de calitate contribuie la un rezultat de care veti fi mindri. De aceea acordati destul timp alegerii fotografului.
 
– Cereti recomandarile mai multor persoane si studiati cit mai multe portofolii. Atrageti atentia la faptul cum fotograful a lucrat cu lumina, culorile si compozitia. Imaginati-va în locul mirilor si încercati sa întelegeti daca va doriti un asemenea stil de fotografii.
– Stabiliti întilniri cu fotografi. Acest lucru este esential nu doar pentru a discuta detaliile si programul nuntii, ci si pentru a întelege ce fel de persoana este si daca vi se potriveste sufleteste. De ce este important? Pentru ca nunta este un eveniment pe cit de frumos, pe atit de stresant uneori, iar în toate aceste momente veti avea alaturi pe fotograful vostru. Daca va veti simti liber si confortabil, si fotografiile vor iesi reusite. Astfel, atrageti atentia în primul rind la calitatile lui personale.
 
– Comunicati. Fiti sinceri, vorbiti cu fotograful vostru despre visurile, temerile si asteptarile voastre. Aratati-i ce stiluri de imagini va plac, si nu uitati sa evidentiati persoanele cu care doriti sa aveti mai multe poze.
În cei peste 19 ani de experienta în organizarea nuntilor, am reusit sa facem propriul nostru TOP de fotografi, bazat pe parerile mirilor restaurantului MiaDora. Ei pot sa va faca sa rideti sau sa plingeti, doar aritundu-va o poza:
  • Alex Iordache Photography
  • I.D. Brothers Dorin Catrinescu
  • Vadim Jantic Photography
  • Vadim Dodon Photography
  • Cristal Studio Cristina Grigoreac
  • Viorel Belinschii
  • Volosciuc Photography Vadim Volosciuc
Care este cel mai bun? Cel care vi se potriveste VOUA!