Vedere exterior a salii de evenimente
12.07.2020

Fiecare anotimp are farmecul sau…

“Natura nu are vreme rea.” Chiar daca cunoastem cu totii aceasta expresie, în viata de zi cu zi nu reusim mereu sa ne bucuram de timpul de afara, fiind de cele mai multe ori nemultumiti. De aceea majoritatea mirilor viseaza sa aiba nunta într-o zi perfecta cu o vreme frumoasa. Care este sezonul de nuntă ideal? Decideti doar voi, si nu calendarul. Iar pentru a va face decizia mai usoara, am pregatit în acest articol citeva avantaje ale fiecarui anotimp.
O nunta de basm iarna!
Chiar daca multe cupluri evita sa aleaga acest anotimp pentru serbare, iarna este deosebita prin spiritul ei de poveste. Fulgii, zapada asternuta, copacii încarcati, toate par rupte dintr-un vis, iar imortalizate în fotografii originale va vor crea cele mai fascinante amintiri despre marele eveniment. Pe linga faptul ca iarna aveti posibilitatea sa creati o nunta cu adevarat unica din punct de vedere al decorului restaurantului, alegind crengute de brad, conuri si luminari, optind pentru acest anotimp, veti avea si avantaje materiale. Mai multi prestatori sunt liberi, oferind preturi avantajoase, iar sortimentul rochiilor de mireasa este mult mai mare, majoritatea dintre modele fiind la reduceri. Iar o mireasa îmbracata si într-o blana scurta alba arata ca o regina adevarata.
O nunta în culorile primaverii!
Anotimpul reinvierii naturii si iubirii este pe nedrept neglijat de majoritatea mirilor. Însa luna mai este cea mai potrivita pentru petrecerea unei nunti, întrucit temperaturile încep deja sa creasca, totul în jur înfloreste, iar în aer pluteste optimismul si dragostea. Daca profitati de toate beneficiile primaverii, organizind nunta într-o sala de banchete cu mai multe zone afara, oaspetii vostri vor fi si mai încintati. Doar imaginati-va cum va arata nunta voastra cu înregistrarea casatoriei sub cerul liber, decoratiuni cu motivul bujorilor si costumatia domnisoarelor de onoare si a cavalerilor în nuante pastelate!
O nunta fierbinte de vara!
Mult soare, caldura si chef de distractie, precum si disponibilitatea oaspetilor din afara sa ajunga la marele eveniment, fac vara sa fie favoritul în alegerile celor mai multe cupluri care se pregatesc de nunta. Pe linga faptul ca meniul nuntii poate fi foarte diversificat, continind multe bunatati de sezon, va puteti impresiona invitatii cu show-ul barmanilor si receptia în curtea restaurantului cu spumant rece si cocktailuri colorate.
O nunta bogata de toamna!
Acest anotimp se considera liderul în numarul nuntilor petrecute, întrucit este bogat nu doar în legume si carne, ci si în idei de tematici. Abundenta impresionanta de culori va va ajuta sa creati sesiuni foto si clipuri de dragoste cu adevarat memorabile. Iar serile racoroase de toamna sunt perfecte pentru distractiile care dureaza toata noaptea!
 
Orice sezon ati alege, evenimentul petrecut la restaurantul MiaDora va fi unul perfect, pentru ca aici va veti distra si va veti bucura de fiecare moment al nuntii voastre. Nu uitati ca este una dintre cele mai frumoase zile din viata voastra de cuplu, si umpleti-o de iubire, caldura si zimbete!