10.05.2020

Plan B pentru tot si pentru toate!

Ce faci atunci cind în calea ta apare un obstacol? Ei bine, totul depinde de faptul cit de tare doresti sa ajungi la obiectivul tau. Putem sa privim carantina ca un obstacol? Da, însa suntem siguri ca nici într-un caz nu va va împiedica spre împlinirea visului la o nunta de poveste. În aceasta perioada ne-am gindit mult la voi, dragi viitori miri si mirese, si am decis sa venim cu un Plan B – un plan care va va ajuta sa va reorganizati mult asteptatul eveniment, luind în considerare ultimele schimbari.
  • Pastrati-va calmul si puneti în prim plan sanatatea voastra si a celor din jur. Priviti aceasta perioada ca o ocazie de a va întari relatia, oferind sprijin reciproc. Discutati mult, visati împreuna la nunta voastra în cele mai mici detalii, si bucurati-va de timpul petrecut doar cu voi doi… da, în viitor veti tinji dupa aceste timpuri.
  • Alegeti o data alternativa si verificati disponibilitatea furnizorilor. Conform sondajelor, situatia recenta a schimbat modul oamenilor de a privi viata, astfel, si evenimentele sunt dorite cu mai multa ardoare. Asa ca straduiti-va sa faceti rezervari din timp.
  • Stabiliti bugetul pentru fiecare serviciu. E important mereu, dar mai ales acum, cind veniturile multora au avut de suferit. Faceti o lista bine gindita, echilibrata, si straduiti-va sa nu va abateti de la ea. Incepeti cu localul , meniul, bauturile, tortul, muzica, aranjamentele florale, rochia de mireasa, pantofii, costumul mirelui, invitatiile de nunta, si continuati pina unde considerati ca va permit resursele si fanteziile.
  • Puneti întrebari, multe întrebari. Si aici, din nou, va vine în ajutor pixul. Inainte de a discuta cu potentialii furnizori de servicii, pregatiti cite cel putin 5 întrebari la fiecare dintre ei. Cereti sa vi se ofere cit mai multe detalii, pentru ca doar astfel veti putea avea încredere în echipele care vor participa la evenimentul vostru.
  • Ginditi-va la micii vostri invitati. Asigurati-va ca restaurantul pe care l-ati ales are o bona cu experienta care îi va distra pe copii invitatilor în timpul evenimentului. Oaspetii vostri vor aprecia foarte mult faptul ca se pot relaxa în timp ce copiii lor sunt supravegheati si îngrijiti.
  • Pregatiti-va ca vremea se poate schimba brusc. Chiar si vara noptile pot fi racoroase, iar zilele pot deveni oricind ploioase. Asa ca e bine sa aveti la îndemina citeva umbrele si sa va asigurati ca acest moment este prevazut si în interiorul restaurantului in Chisinau- MiaDora. De asemenea, fixati bine decoratiunile care pot fi luate de vint. Nu de alta, dar în ziua nuntii veti avea activitati mult mai importante decit alergatul dupa decoratiuni.
  • Prevedeti o posibila pana de curent. Cu siguranta, nici în visele voastre de cosmar nu va puteti imagina sa ramineti fara muzica si lumina în toiul distractiei. Poate dansurile în întuneric pot parea distractive, însa mincatul si bezna sunt incompatibile. De aceea, e important sa alegeti un restaurant care va va asigura un generator.
  • Nu uitati sa va distrati! Ziua nuntii este despre voi! Uitati de stres si bucurati-va de fiecare clipa! Iar acest lucru este posibil doar la MiaDora. Avind o experienta de mai bine de 19 ani în organizarea evenimentelor, avem totul pentru a evita aparitia situatiilor neprevazute. Alaturi de echipa noastra veti putea sa va simtiti cu adevarat liberi!
Se zice ca fericit este nu cel care asteapta sfirsitul furtunii, ci acel care a învatat sa danseze în timp ce ploua. Astfel, chiar daca nu puteti sa schimbati situatia actuala, la sigur puteti sa primiti placere de la procesul de planificare a nuntii voastre de vis!