Vedere exterior a salii de evenimente
30.05.2020

Fotozone unice pentru miri cu gusturi rafinate!

„Moda este trecatoare, clasica e vesnica” Aceste cuvinte sunt relevante întotdeauna, dar mai ales atunci cind alegeti locatii pentru o sedinta foto de nunta. Fotografiile facute într-o atmosfera eleganta va vor încinta chiar si dupa 10, 20, 50 de ani, deoarece clasicul este mai mult decit un stil. E o filosofie speciala, o traditie aparte. In acest articol dorim sa va povestim mai multe despre zonele foto care sunt disponibile doar pentru mirii nostri, întrucit sunt unici si demni de fotografii unice.De ce puteti fi siguri ca veti fi unici? Restaurantul MiaDora are o singura sala, ceea ce înseamna ca întreg teritoriul, inclusiv zona de întimpinare a oaspetilor, zonele de bar si fourchette, terasa pentru fumatori, zona destinata activitatilor copiilor si, bineînteles, toate zonele foto vor fi disponibile exclusiv pentru voi! Va invitam la o scurta plimbare prin cele mai fascinante locatii ale restaurantului nostru.
  • Cascada. Nu orice familie nou creata se poate lauda cu o astfel de fotografie. Si chiar daca cascada noastra este departe de Niagara, în Moldova nu mai exista nici una la fel. In plus, poarta un sens profund simbolic. Fluiditatea si flexibilitatea apei întruchipeaza începutul unei noi vieti în care veti fi atit de receptivi unul fata de celalalt, încit sa nu va fie frica de nici un curent al vietii.
  • Havuz. Este o sursa inepuizabila de inspiratie pentru crearea fotografiilor unice. Statuile elegante, muzica placuta si iluminare va vor cufunda într-o atmosfera speciala si vor oferi un spirit magic fotografiilor voastre. Iar jetul de apa, care, apropo, se ridica la o înaltime de 8 metri, si simbolizeaza sursa prosperitatii, succesului si vitalitatii, este foarte potrivit pentru fotografiile de nunta.
  • Cupola. Inregistrarea casatoriei în aer liber este o alternativa excelenta unei înscrieri plictisitoare petrecute în graba la OSC. Amintiti-va cum ati visat la asta cind ati vizionat filmele americane si imaginati-va cit de emotionante vor fi fotografiile de nunta facute aici.
  • Fatada. Coloanele, palmierii, statuile si multe alte detalii elegante sunt o paleta fara margine pentru imaginatie. Aici puteti crea cu usurinta un numar infinit de fotografii fabuloase. Iar seara, cind se vor aprinde luminile multicolore, veti fi impresionati si mai mult de tot acest lux si rafinament.
Ne-am straduit sa adunam în MiaDora obiecte de arta exclusiviste care va vor umple de admiratie. Tot ce va ramine este sa faceti o alegere corecta si sa va înarmati cu o dispozitie superba!