Vedere exterior a salii de evenimente
13.06.2020

Cind sa rezervati un restaurant pentru nunta?

„Visele sunt planurile facute în minte, iar planurile sunt vise asternute pe hirtie.” Daca recent ati trait unul dintre cele mai fericite momente din viata –  cererea în casatorie, a venit momentul sa dati viata viselor la o nunta fabuloasa. De unde ar trebui sa înceapa o planificare buna?
 
Fiecare mireasa, indiferent daca logodna ei a fost mult așteptata sau spontana, îsi doreste cea mai frumoasa nunta. De aceea, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti nu este modificarea statutul în retelele de socializare sau chiar si cautarea unei rochii de mireasa, ci rezervarea salii de banchete. Nu aminati acest pas, întrucit daca doriti sa petreceti nunta în cel mai bun restaurant din Chisinau, trebuie sa fiti gata ca toate datele sa fie deja rezervate pentru urmatoarele 1,5 – 2 ani. De ce trebuie sa faceti o rezervare prealabila a unui restaurant de nunta în Moldova?
 
Vedeti mai jos citeva motive importante.
 
Mai multe optiuni. Este foarte important sa puteti alege din ceea ce va place, si nu din ceea ce a mai ramas. Cind vine vorba de restaurante de lux, care nu sunt atit de multe în tara noastra, merita sa va grabiti. In plus, avind în vedere situatia actuala, multe cupluri din sezonul 2020 au aminat datele nuntilor lor pentru anul 2021. Astfel, acum este mai important ca niciodata sa reusiti sa rezervati locatia la care ati visat.
Mai mult timp pentru pregatire. Nu e un secret ca organizarea nuntii este un proces care necesita foarte mult timp si efort. Iar cu cit o începeti mai devreme, cu atit mai perfecta va fi nunta voastra.
Mai mult timp pentru a aduna resursele necesare. Închirierea restaurantului este unul dintre cele mai costisitoare puncte din bugetul unei nunti. Insa daca îl rezervati din timp, veti avea suficient timp pentru a colecta toata suma necesara.
Posibilitatea de a alege o data frumoasa. Pentru multe cupluri, aceasta decizie devine o adevarata problema, pentru ca trebuie sa ia în considerare destul de multe aspecte. Pe linga sezonul în care se va petrece evenimentul, trebuie sa nu uitati despre momentele religioase si alte date familiale importante. De aceea, cu cit mai devreme începeti sa organizati nunta voastra, cu atit mai multe sanse veti avea sa va uniti destinele într-o zi în care data, luna si anul formeaza o combinatie cu adevarat frumoasa.
 
Alegeti sa va petreceti nunta în restaurantul MiaDora si veti vedea cum visele voastre devin realitate! Pentru rezervari, apelati-ne la nr +373 67 56 56 56