Vedere exterior a salii de evenimente
Povestea noastră
Povestea noastra
Acum 18 ani, cu putin curaj, am pornit într-o aventura în dorinta noastra de a crea un restaurant deosebit. Aveam un concept clar, voiam ceva inedit, ceva ce nu mai era pe piata noastra.

Ne-am dedicat trup si suflet si ne-a reusit! În acesti ani am învatat sa întelegem dorintele clientilor nostri, sa-i consiliem, unde este cazul si sa facem o echipa buna. Stim sa lucram pentru un public care pretuieste calitatea mai întai de toate, care-si doreste evenimente grandioase.

Fara a exagera, putem sustine ca pasiunea noastra ne-a facut sa fim cei mai buni!
Ambianta
Coloanele, statuile si luminile arhitecturale aduc o nota în plus de eleganta, totul este aranjat fara cusur, cu gust, pina în cele mai mici detalii.

Avem o cascada unica în tara si un havuz muzical, singurul de acest gen din oras, iar jetul de apa se ridica pina la o înaltime de opt metri, ceea ce da spatiului exterior o eleganta deosebita si o priveliste de neuitat.
Bucataria
Bucataria
Mincarea servita la un eveniment este aproape la fel de importanta ca evenimentul propriu-zis. De la îndragitele sarmalele la cele mai pretentioase feluri de mincare, fiecare preparat este pregatit cu grija si profesionalism de bucatarii nostri.

Meniul fiecărui eveniment corporat se discuta separat, dar de obicei se servesc preparate din bucătăria nationala si europeana. Bucatele si bautura vor fi servite fara întarziere, la temperatura potrivita si toti clientii, indiferent de statutul acestora, se vor bucura de servicii de cel mai înalt nivel!