13.06.2020

Când să rezervați un restaurant pentru nuntă?

„Visele sunt planurile făcute în minte, iar planurile sunt vise așternute pe hârtie.” Dacă recent ați trăit unul dintre cele mai fericite momente din viață – cererea în căsătorie, a venit momentul să dați viață viselor la o nuntă fabuloasă. De unde ar trebui să înceapă o planificare bună?
Fiecare mireasă, indiferent dacă logodna ei a fost mult așteptată sau spontană, își dorește cea mai frumoasă nuntă. De aceea, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți nu este modificarea statutul în rețelele de socializare sau chiar și căutarea unei rochii de mireasă, ci rezervarea sălii de banchete. Nu amânați acest pas, întrucât dacă doriți să petreceți nuntă în cel mai bun restaurant din Chișinău, trebuie să fiți gata că toate datele să fie deja rezervate pentru următoarele 1,5 – 2 ani. De ce trebuie să faceți o rezervare prealabilă a unui restaurant de nuntă în Moldova?
Vedeți mai jos câteva motive importante.
  • Mai multe opțiuni. Este foarte important să puteți alege din ceea ce vă place, și nu din ceea ce a mai rămas. Când vine vorba de restaurante de lux, care nu sunt atât de multe în țara noastră, merită să vă grăbiți. În plus, având în vedere situația actuală, multe cupluri din sezonul 2020 au amânat datele nunților lor pentru anul 2021. Astfel, acum este mai important ca niciodată să reușiți să rezervați locația la care ați visat.
  • Mai mult timp pentru pregătire. Nu e un secret că organizarea nunții este un proces care necesită foarte mult timp și efort. Iar cu cât o începeți mai devreme, cu atât mai perfectă va fi nunta voastră.
  • Mai mult timp pentru a aduna resursele necesare. Închirierea restaurantului este unul dintre cele mai costisitoare puncte din bugetul unei nunți. Însă dacă îl rezervați din timp, veți avea suficient timp pentru a colecta toată suma necesară.
  • Posibilitatea de a alege o dată frumoasă. Pentru multe cupluri, această decizie devine o adevărată problemă, pentru că trebuie să ia în considerare destul de multe aspecte. Pe lângă sezonul în care se va petrece evenimentul, trebuie să nu uitați despre momentele religioase și alte date familiale importante. De aceea, cu cât mai devreme începeți să organizați nunta voastră, cu atât mai multe șanse veți avea să vă uniți destinele într-o zi în care data, luna și anul formează o combinație cu adevărat frumoasă.
Alegeți să vă petreceți nunta în restaurantul MiaDora și veți vedea cum visele voastre devin realitate! Pentru rezervări, apelați-ne la nr +373 67 56 56 56