01.08.2020

Consiliere profesionistă – cheia unui eveniment memorabil!

Dacă v-ați imagina că procesul de pregătire pentru un eveniment ar fi un traseu lung și necunoscut, care ar fi primul lucru la care v-ați gândi? Probabil, ar fi trebuit să căutați un ghid care cunoaște bine zona și destinația în care trebuie să ajungeți. Desigur, puteți încerca să călătoriți desinestătător, însă va fi mult mai dificil. În mod asemănător, pentru a organiza un eveniment important, aveți nevoie de o consiliere profesionistă care vă va ajuta să treceți cât mai ușor prin acest proces. Cum anume?

Vă ajută să economisiți resursele materiale.

Din momentul în care comunicați managerului restaurantului MiaDora bugetul de care dispuneți, totul va fi organizat astfel, încât să vă încadrați perfect în el. Veți primi sfaturi profesioniste începând cu alegerea tipurilor și cantității băuturilor și meniului în funcție de numărul și etniile invitaților și finisând cu muzica. Iar datorită faptului că colaborarea nu presupune intermediari, veți putea obține prețuri și oferte avantajoase la un șir întreg de servicii de care veți avea nevoie.

Vă economisește timpul.

La fel cum un ghid vă conduce pe cele mai scurte căi, încât să nu vă epuizați peste măsură, un event manager vă scutește de numeroasele căutări, întâlniri și discuții cu furnizori. Având o bază vastă de date privind cei mai buni prestatori de servicii din țară, va selecta doar pe cei care corespund perfect cerințelor Dvs. și va organiza totul în așa fel, încât toate aspectele necesare să fie rezolvate cu investiții minime de timp.

Va avea grijă de emoțiile Dvs.

Din momentul când pășiți prima dată în curtea restaurantului MiaDora și până în dimineața de după eveniment, veți fi însoțiți de o persoană pe care vă puteți baza în totalitate. În timpul pregătirilor formăm relații foarte frumoase de prietenie cu clienții noștri, pentru că noi suntem aliații lor, iar cea mai mare împlinire pentru noi este să-i vedem fericiți. De aceea facem totul ca să-i împlinim visele și să-i scutim de orice stres legat de situații neprevăzute. Datorită experienței bogate în organizarea evenimentelor, știm cum să planificăm timingul în așa fel, încât să vă puteți relaxa și profita din plin de amalgamul emoțiilor petrecute alături de cei mai dragi. Planificați un eveniment și căutați cel mai bun restaurant în Chișinău? Vă invităm într-o călătorie captivantă alături de ghidul MiaDora! Contactați-ne pentru a primi o consiliere profesionistă în organizarea petrecerilor memorabile.