12.07.2020

Fiecare anotimp are farmecul sau…

“Natura nu are vreme rea.” Chiar dacă cunoaștem cu toții această expresie, în viața de zi cu zi nu reușim mereu să ne bucurăm de timpul de afară, fiind de cele mai multe ori nemulțumiți. De aceea majoritatea mirilor visează să aibă nunta într-o zi perfectă cu o vreme frumoasă. Care este sezonul de nuntă ideal? Decideți doar voi, și nu calendarul. Iar pentru a vă face decizia mai ușoară, am pregătit în acest articol câteva avantaje ale fiecărui anotimp.

O nuntă de basm iarna!

Chiar dacă multe cupluri evită să aleagă acest anotimp pentru serbare, iarna este deosebită prin spiritul ei de poveste. Fulgii, zăpada așternută, copacii încărcați, toate par rupte dintr-un vis, iar imortalizate în fotografii originale vă vor crea cele mai fascinante amintiri despre marele eveniment. Pe lângă faptul că iarna aveți posibilitatea să creați o nuntă cu adevărat unică din punct de vedere al decorului restaurantului, alegând crenguțe de brad, conuri și lumânări, optând pentru acest anotimp, veți avea și avantaje materiale. Mai mulți prestatori sunt liberi, oferind prețuri avantajoase, iar sortimentul rochiilor de mireasă este mult mai mare, majoritatea dintre modele fiind la reduceri. Iar o mireasă îmbrăcată și într-o blană scurtă albă arată ca o regină adevărată.

O nuntă în culorile primăverii!

Anotimpul reînvierii naturii și iubirii este pe nedrept neglijat de majoritatea mirilor. Însă luna mai este cea mai potrivită pentru petrecerea unei nunți, întrucât temperaturile încep deja să crească, totul în jur înflorește, iar în aer plutește optimismul și dragostea. Dacă profitați de toate beneficiile primăverii, organizând nunta într-o sală de banchete cu mai multe zone afară, oaspeții voștri vor fi și mai încântați. Doar imaginați-vă cum va arăta nunta voastră cu înregistrarea căsătoriei sub cerul liber, decorațiuni cu motivul bujorilor și costumația domnișoarelor de onoare și a cavalerilor în nuanțe pastelate!

O nuntă fierbinte de vară!

Mult soare, căldură și chef de distracție, precum și disponibilitatea oaspeților din afara sa ajungă la marele eveniment, fac vara să fie favoritul în alegerile celor mai multe cupluri care se pregătesc de nuntă. Pe lângă faptul că meniul nunții poate fi foarte diversificat, conținând multe bunătăți de sezon, vă puteți impresiona invitații cu show-ul barmanilor și recepția în curtea restaurantului cu spumant rece și cocktailuri colorate.

O nuntă bogată de toamna!

Acest anotimp se consideră liderul în numărul nunților petrecute, întrucât este bogat nu doar în legume și carne, ci și în idei de tematici. Abundența impresionantă de culori vă va ajuta să creați sesiuni foto și clipuri de dragoste cu adevărat memorabile. Iar serile răcoroase de toamnă sunt perfecte pentru distracțiile care durează toată noaptea!

Orice sezon ați alege, evenimentul petrecut la restaurantul MiaDora va fi unul perfect, pentru că aici vă veți distra și vă veți bucura de fiecare moment al nunții voastre. Nu uitați că este una dintre cele mai frumoase zile din viața voastră de cuplu, și umpleți-o de iubire, căldură și zâmbete!