30.05.2020

Fotozone unice pentru miri cu gusturi rafinate!

„Moda este trecătoare, clasică e veșnică” Aceste cuvinte sunt relevante întotdeauna, dar mai ales atunci când alegeți locații pentru o ședință foto de nuntă. Fotografiile făcute într-o atmosferă elegantă vă vor încânta chiar și după 10, 20, 50 de ani, deoarece clasicul este mai mult decât un stil. E o filosofie specială, o tradiție aparte. În acest articol dorim să vă povestim mai multe despre zonele foto care sunt disponibile doar pentru mirii noștri, întrucât sunt unici și demni de fotografii unice.De ce puteți fi siguri că veți fi unici? Restaurantul MiaDora are o singură sală, ceea ce înseamnă că întreg teritoriul, inclusiv zona de întâmpinare a oaspeților, zonele de bar și fourchette, terasa pentru fumători, zona destinată activităților copiilor și, bineînțeles, toate zonele foto vor fi disponibile exclusiv pentru voi! Vă invităm la o scurtă plimbare prin cele mai fascinante locații ale restaurantului nostru.
  • Cascadă. Nu orice familie nou creată se poate lăuda cu o astfel de fotografie. Și chiar dacă cascada noastră este departe de Niagara, în Moldova nu mai există nici una la fel. În plus, poartă un sens profund simbolic. Fluiditatea și flexibilitatea apei întruchipează începutul unei noi vieți în care veți fi atât de receptivi unul față de celălalt, încât să nu vă fie frică de nici un curent al vieții.
  • Havuz. Este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru crearea fotografiilor unice. Statuile elegante, muzică plăcută și iluminare vă vor cufunda într-o atmosferă specială și vor oferi un spirit magic fotografiilor voastre. Iar jetul de apă, care, apropo, se ridică la o înălțime de 8 metri, și simbolizează sursa prosperității, succesului și vitalității, este foarte potrivit pentru fotografiile de nuntă.
  • Cupola. Înregistrarea căsătoriei în aer liber este o alternativă excelentă unei înscrieri plictisitoare petrecute în grabă la OSC. Amintiți-vă cum ați visat la asta când ați vizionat filmele americane și imaginați-vă cât de emoționante vor fi fotografiile de nuntă făcute aici.
  • Faţadă. Coloanele, palmierii, statuile și multe alte detalii elegante sunt o paletă fără margine pentru imaginație. Aici puteți crea cu ușurință un număr infinit de fotografii fabuloase. Iar seara, când se vor aprinde luminile multicolore, veți fi impresionați și mai mult de tot acest lux și rafinament.
Ne-am străduit să adunăm în MiaDora obiecte de artă exclusiviste care vă vor umple de admirație. Tot ce vă rămâne este să faceți o alegere corectă și să vă înarmați cu o dispoziție superbă!