Vedere exterior a salii de evenimente
01.08.2020

Consiliere profesionista – cheia unui eveniment memorabil!

Daca v-ati imagina ca procesul de pregatire pentru un eveniment ar fi un traseu lung si necunoscut, care ar fi primul lucru la care v-ati gindi? Probabil, ar fi trebuit sa cautati un ghid care cunoaste bine zona si destinatia în care trebuie sa ajungeti. Desigur, puteti încerca sa calatoriti desinestatator, însa va fi mult mai dificil. În mod asemanator, pentru a organiza un eveniment important, aveti nevoie de o consiliere profesionista care va va ajuta sa treceti cit mai usor prin acest proces. Cum anume?
Va ajuta sa economisiti resursele materiale.
Din momentul în care comunicati managerului restaurantului MiaDora bugetul de care dispuneti, totul va fi organizat astfel, încit sa va încadrati perfect în el. Veti primi sfaturi profesioniste începind cu alegerea tipurilor si cantitatii bauturilor si meniului în functie de numarul si etniile invitatilor si finisind cu muzica. Iar datorita faptului ca colaborarea nu presupune intermediari, veti putea obtine preturi si oferte avantajoase la un sir întreg de servicii de care veti avea nevoie.
Va economiseste timpul.
La fel cum un ghid va conduce pe cele mai scurte cai, incit sa nu va epuizati peste masura, un event manager va scuteste de numeroasele cautari, intilniri si discutii cu furnizori. Avind o baza vasta de date privind cei mai buni prestatori de servicii din tara, va selecta doar pe cei care corespund perfect cerintelor Dvs. si va organiza totul în asa fel, incit toate aspectele necesare sa fie rezolvate cu investitii minime de timp.
Va avea grija de emotiile Dvs.
Din momentul cind pasiti prima data în curtea restaurantului MiaDora si pina în dimineata de dupa eveniment, veti fi însotiti de o persoana pe care va puteti baza in totalitate. In timpul pregatirilor formam relatii foarte frumoase de prietenie cu clientii nostri, pentru ca noi suntem aliatii lor, iar cea mai mare implinire pentru noi este sa-i vedem fericiti. De aceea facem totul ca sa-i împlinim visele si sa-i scutim de orice stres legat de situatii neprevazute. Datorita experientei bogate în organizarea evenimentelor, stim cum sa planificam timingul în asa fel, încit sa va puteti relaxa si profita din plin de amalgamul emotiilor petrecute alaturi de cei mai dragi.

Planificati un eveniment si cautati cel mai bun restaurant în Chisinau? Va invitam într-o calatorie captivantă alaturi de ghidul MiaDora! Contactati-ne pentru a primi o consiliere profesionista în organizarea petrecerilor memorabile.