Vedere exterior a salii de evenimente
22.08.2020

Organizam evenimente de 50 de persoane!

Unele evenimente ne ajuta sa valorificam cu adevarat ceea ce parea obisnuit. Ultimele sase luni ne-au facut sa întelegem cit de mult îi pretuim pe cei dragi si cit de important e sa traim împreuna cele mai importante momente din viata. Am asteptat cu nerabdare ocazii sa ne reunim din nou dupa pandemie, iar acum, în sfirsit, putem sa planificam sarbatorile mult asteptate! Cum se vor petrece acestea? Si cel mai important, cind?
Intr-un cerc restrins. In prezent restaurant Chisinau - MiaDora poate gazdui evenimente de 50 de persoane! Desigur, daca ati visat întotdeauna la o sarbatoare de proportii, acest lucru poate sa va indispuna. Insa un eveniment în acest format are un sir întreg de avantaje:
  • Va va fi mai usor sa acordati atentie tuturor invitatilor.
  • Cu cit este mai mic numarul invitatilor la eveniment, cu atit mai mult va puteti permite.
  • Nu veți avea nicio problema cu întocmirea listei.
  • Aveti posibilitatea sa alegeti un program original.
  • Reduceti timpul de pregatire.
  • Protejati sanatatea celor dragi.
Sub cerul liber. Nu toate salile de banchete din Chisinau se pot lauda cu zone amenajate în aer liber. Cu toate acestea, receptia, înregistrarea casatoriei, sedinte foto, cocktail bar si unele divertismente petrecute afara va pot oferi emotii cu adevarat speciale. Cu respectarea masurilor de siguranta. In acest sens, va puteti baza cu încredere pe echipa noastra. Teritoriul pentru petrecere va fi pregatit în mod corespunzator, starea de sanatate a personalului va fi sub control strict, iar sala de banchet este echipata cu sisteme puternice de ventilatie.
Echipa restaurantului MiaDora asteapta cu nerabdare noile întilniri cu voi! Suntem încintati sa va informam ca deschidem rezervari pentru perioada 1 septembrie 2020 – 1 mai 2021! Daca în aceasta perioada de timp aveti planificata nunta, botez, aniversare, petrecere corporate sau orice alt tip de eveniment în Chisinau, grabiti-va sa rezervati data de care aveti nevoie! Contacteaza-ne la numarul de telefon: +373 67 56 56 56