Vedere exterior a salii de evenimente
31.01.2020

De ce ai incredinta organizarea nuntii unei echipe profesioniste?

Nunta poate fi comparata cu o orchestra. Cit de talentat n-ar fi solistul acestuia, pentru ca muzica sa atinga inima spectatorului, e nevoie de mai multe tipuri de instrumente muzicale, o încapere cu o acustica potrivita, precum si de un conducator de orchestra. Dupa multe pregatiri si repetitii, colaborarea dintre membrii unei orchestre se transforma într-o melodie care trezeste emotie si ramine în memorie pentru totdeauna.
Din acest articol veti afla cum va puteti services în care mirele si mireasa sunt vedete, care savureaza sarbatoarea lor din plin si nu se îngrijoreaza pentru nimic, întrucit toti prestatorii lucreaza în unison.
Organizatorul nuntii este acea persoana care va va afla preferintele, visele si gusturile, si va avea grija ca toata echipa sa tina cont de acestea. Pe linga faptul ca va elibereaza de absolut toate grijile legate de procesul de organizare, va poate economisi aproximativ 250 de ore de timp pretios si 30% din buget! Încredintindu-va evenimentul unui organizator, putem spune cu certitudine ca pina în ziua nuntii, va va deveni un prieten adevarat.
Moderatorul nuntii, la fel ca un conducatorul de orchestra, dirijeaza tot ce se petrece în seara nuntii, creind atmosfera întregii festivitati si starea de spirit ai invitatilor. Organizatorul va selecta citiva moderatori, în functie de stilul nuntii voastre si va va da sa priviti secventele de la evenimente pe care le-au condus. Fiti atenti la dictia, aspectul, simtul umorului si experienta persoanei pentru a alege un moderator care vi se potriveste perfect si de care veti fi mindri. Meniul si tortul trebuie sa mearga “mina în mina” cu tema nuntii. Daca optati pentru un eveniment traditional, si bucatele trebuie sa fie bine cunoscute invitatilor. În acest caz alegeti un tort rotund elegant, de preferinta alb sau cu accente pastel. Însa daca sunteti o pereche mai îndrazneata si vreti un eveniment modern, puteti sa va permiteti un meniu de nunta international, aranjat mai extravagant, si o torta colorata, de orice forma, cu mai multe tipuri de crema sau martipan. sa cum dupa mincare trebuie si un pic de miscare, este foarte important sa alegeti cu atentie muzicantii pentru petrecere.
Am adunat o baza enorma de Band-uri, DJ si lautari, care stiu nu doar sa-i ridice invitatii de pe scaune, ci si sa-i faca sa sara în sus în ritm cu muzica sau sa chiuie entuziasmati, uitind de tocuri si costume de gala. Specialistii din echipa MiaDora sunt gata sa va ajute sa faceti o alegere potrivita stilului petrecerii, virstei si statutului invitatilor. Un lucru e clar – orice ati alege, muzica va fi de calitate exceptionala Iar pentru ca toate eforturile depuse pentru pregatire sa ramina nu doar în memorie, e nevoie sa alegeti o echipa de fotografi si cameramani profesionisti.
Cei recomandati de MiaDora cu siguranta vor prinde cele mai sincere emotii si momente, creind capodopere care vor trezi admirația prietenilor de pe retelele de socializare, va vor înfrumuseta casa si va vor da puterile sa treceti prin momentele dificile din viata de familie, amintindu-va sentimentele traite în cea mai importanta zi din viata voastra. Multitudinea de sarcini si decizii poate fi coplesitoare si extenuanta, iar pentru ca virtejul pregatirilor sa nu creeze tensiuni în relatia voastra, lasati organizarea pe umerii echipei MiaDora!