Vedere exterior a salii de evenimente
23.05.2020

Joshua & Corina – o poveste adevarata de dragoste!

Se spune ca iubirea vine atunci cind nu o astepti. E adevarat oare? În cazul lui Joshua & Corina – da! Povestea noastra magica de astazi este despre ei.
 
El – un specialist cu experienta si multe perspective, si ea – o carierista inteligenta si responsabila, au fost complet absorbiti de munca lor, atit de mult, încit chiar si de 14 februarie se pregateau nu pentru o întilnire romantica, ci pentru una de afaceri. Cine s-ar fi gindit ca o simpla stringere de mina a 2 colegi la aeroport îi va schimba complet viata? Acea scinteie a fost mai puternica decit ratiunea si i-a facut sa creada în dragoste la prima vedere odata pentru totdeauna.
 
S-au bucurat de fiecare moment al vietii si de fiecare etapa în dezvoltarea relatiei lor. Ca sa vezi, una dintre aceste etape a venit la fel de neasteptat ca si primele lor sentimente. Imagineaza-ti: Barcelona, un apus de soare magnific, doi îndragostiti într-o barca în largul marii, un inel si marea întrebare „Vrei sa fii sotia mea?”. Surprindere, tremur, lacrimi de fericire – toate s-au exprimat în acea seara într-un singur „DA” – cuvintul care i-a transformat în miri.
 
A venit timpul sa-si dea viata viselor la o nunta fabuloasa. Iar asa cum orice poveste este despre un print, o printesa si un pic de magie, în viata lor a aparut si o echipa de zine MiaDora, care au protejat viitoarea familie de stresul si grijile de dinaintea nuntii. Munca lor i-a ajutat pe eroii nostri sa evite multe neîntelegeri si situatii tensionate, încit în ziua cea mare ambii sa fie calmi si absolut încrezuti ca totul se va întimpla exact asa cum era planificat, pina la cele mai mici detalii.
 
Cum au petrecut Joshua&Corina cea mai frumoasa zi din viata lor? De aceasta data totul a fost fara surprize! El o astepta sub o cupola alba, decorata cu flori delicate. Invitatii lor dragi se asezau pe scaune elegante, aranjate cu mult gust, iar în aer liber se auzea muzica clasica fascinanta. Trei îngerasi mici cu cosuri pline cu petale de flori marcau calea simbolica spre destinul lor, iar în acest moment a aparut Corina. Într-o rochie de mireasa cocheta, la brat cu tatal ei, foarte emotionata, pasea spre Joshua sub privirile pline de admiratie ale celor dragi. A fost prima lor întilnire si primul sarut în calitate de miri.
 
Nimeni, nici o persoană prezenta nu a putut sa retina lacrimile. O astfel de înregistrare oficiala emotionanta a marcat începutul unic al acelei sarbatori speciale. Era una plina de surprize placute, distractie si fericire sincera. Acum, reamintind acea zi speciala, Joshua&Corina marturisesc: „Daca ar fi posibil sa retraim acea zi, am face-o la infinit”.
 
Pentru noi, asemenea cuvinte sunt cea mai mare recompensa! Suntem îndragostiti la nebunie de munca noastra si nu încetam sa ne surprindem si sa ne bucuram împreuna cu clientii nostri dragi. Abia asteptam sa cunoastem si alti miri speciali!